donderdag 16 oktober 2014

donderdag

hallo wij zijn de jonatanners uit Veldegem en ik ben het die nu schrijft, Anton en ik ga jullie vertellen over Brugge. Eerst en voor al was meester Bart de gids en hij leidde ons naar overal deze week en vandaag in Brugge naar het belfort. Dat vond ik het leukste moment er waren 366 treden en we zaten op een serieuze hoogte;  ik kon van alles zien. daag...

We fietsten vandaag 16 km naar Brugge! gelukkig zonder regen toegekomen.
We beklommen deze middag het Belfort, om 12.00 speelde de beiaard en luidden de klokken 12 keer! Wat een lawaai!

Aan de hand van foto's deden we een fotozoektocht : het Begijnhof, de Onze Lieve Vrouwekerk met het beeld van Michelangelo, de Burg, Het hospitaal van Sint Jan en nog veel meer.
We zagen zelfs het kleinste vensterke van Brugge.
We schuilden  2 keer voor een hevige stortbui.
Jammer genoeg konden we niet met de bootjes varen, maar we gingen dan op café, allé we bezochten een brouwerij en we dronken een warme chocomelk of een frisdrank.
Vandaag was Zino jarig, dus dat vierden we ook!

tot morgen op school!
het is hier super, we hebben spijt dat het bijna voorbij is.

alle dolfijnen en juf Ria, juf An en meester Bart

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.