vrijdag 21 oktober 2022

Maasmechelen dag 4

​Het avontuur zit er bijna op….

Vandaag hebben we verschillende opdrachten moeten uitvoeren om juf An en juf Femke te verslaan. We moesten samenwerken om de opdrachten te doen slagen. Niet altijd even gemakkelijk. 


Samen met de olifanten en tijgers gingen we op zoek naar prenten in het bos. De prenten moesten we goed memoriseren. Eenmaal terug bij de juffen kregen we een vraag over de prent. Bij elk juist antwoord ontvingen we een kraslot. Met de 3 klassen samen was het ons uiteindelijk gelukt om de kist te openen! JOEPIE πŸ‘πŸΌ 


Het was daarna hoog tijd om te genieten van onze lunch: fishsticks met spinazie puree. 


We deden met juf Lies een muziekquiz waarbij we extra centen konden verdienen om te gebruiken tijdens de casino-avond πŸ’΅ 🎰 Het was reuze fijn! Het was een geslaagde laatste avond. 


Morgen is het alweer tijd om naar huis te gaan.

Tot morgen! 


klik hier om de foto’s te bekijken πŸ“Έ



   


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.